_ _
_ _ _ Banner _
_
_ _ _ _ _
_
Specialister på RAM moduler och NAND Solid State flashmedia

FMCC Distributions idé är att effektivt distribuera nischade IT-produkter med hög tillgänglighet, engagemang och bred kompetens till OEM och återförsäljare.

Med över 20 års erfarenhet inom IT-distribution har vi ett nära och utvecklat samarbete med såväl leverantörer som kunder.

Engagemang som gör skillnad:

  • Vi bryr oss
  • Vi ställer upp
  • Vi håller vad vi lovar

Bli kund hos FMCC idag!

_
_


Aktuellt: Röda apans år närmar sig

Tänk på att kinesiska nyåret firas från 30 januari till 14 februari vilket kommer att påverka leveranstider även efter nyåret, speciellt om det är produkter från ATP, Apacer eller Renice. Beställ i tid!


_

Koll på mobilen i bilen

Marknadens smartaste, snyggaste och mest diskreta hållare i bilen för din smartphone/phablet. Fjäder som anpassar bredden till majoriteten av telefoner på marknaden, 51-90mm bredd. Gummibeklädda hållare för telefonen. Fäst i bilens ventilationsgaller, klarar både tunna och tjocka galler.Till produkten >>_

USB-C, det nya gränssnittet

USB-C etableras nu som den nya kontakten för datorer. Kontakten kan inte vändas fel så som man kan med de gamla USB-kontakterna. För att äldre tillbehör ska kunna anslutas behövs adaptrar från USB-C till lämpligt gränssnitt, exempelvis HDMI, DisplayPort, DVI, VGA, nätverk, USB såsom USB2.0, USB3.0, USB microB, USB 5-pin miniB. Vad behöver du eller din kund?

Till produkterna >>_

64GB i senaste iMac 27"

Nu levererar OWC 16GB SODIMM till iMac 5K 27" (late 2015). Det gör att du med 4 minnen når hela 64GB i systemet!

Till minnesmodulen >>

_


> Om Cookies på FMCC's webplatser
_ _

_ FMCC Distribution AB ADRESS
FMCC Distribution AB
Sylveniusgatan 5 D
754 50 UPPSALA
 
KONTAKT
Telefon: +46 (0)18-56 18 00

e-post
 
ÖVRIGT
Org.nr: 556592-5988
Bankgiro: 5547-9109
Postgiro: 251173-1