_ _
_ _ _ Banner _
_
_ _ _ _ _
_
Specialister på RAM moduler och NAND Solid State flashmedia

FMCC Distributions idé är att effektivt distribuera nischade IT-produkter med hög tillgänglighet, engagemang och bred kompetens till OEM och återförsäljare.

Med över 25 års erfarenhet inom IT-distribution har vi ett nära och utvecklat samarbete med såväl leverantörer som kunder.

Engagemang som gör skillnad:

  • Vi bryr oss
  • Vi ställer upp
  • Vi håller vad vi lovar

Bli kund hos FMCC idag!

_
_


Aktuellt:


_

Positiva förändringar!

FMCC har gått ihop med Elsotec AB. Med vår styrka inom lagring, minnes-, och nätverkslösningar för både kommersiellt och industriellt bruk tillsammans med Elsotecs utbud blir vi en än mer komplett leverantör. Vi har lämnat våra rötter i Uppsala och har numera kontor i Upplands Väsby, Malmö samt huvudkontor och lager i Göteborg. Från och med den 1 december kommer fakturor att vara utställda i Elsotecs namn. Vi ägare i FMCC är även ägare i Elsotec. Utöver att Ni möter samma personer, kommer vi även fortsättningsvis jobba med samma produkter och leverantörer som tidigare.

Vill du vet mer? Kontakta oss idag! >>_

3D NAND Flash i industriella tillämpningar

3D NAND Flash är äntligen ute på marknaden även för industriella tillämpningar. Apacer lanserar i samband med årets Embedded World i Nuremberg en hel portfölj av produkter. Med 3D NAND kan högre densiteter, bättre prestanda till ett lägre pris nås. Vad behöver ni i ert nästa projekt?

Till pressrelease (PDF) >>_

Snabbt när det är kallt eller varmt (-40/+85 C)

ATP lanserar en serie M.2 PCIe NVMe SSD för extrema temperaturområden. Vad sägs om 2450MB/s i läshastighet samt 1100MB/s i skrivhastighet? Läs mer om ATPs produktportfölj.

ATP produktkatalog (PDF) >>

_


> Om Cookies och GDPR i FMCC's system
_ _

_ Elsotec AB ADDRESS
Elsotec AB / FMCC
Johanneslundsv. 6
194 61 UPPLANDS VÄSBY
SWEDEN
 
CONTACT
Telefon: +46 (0)18-56 18 00

e-mail
 
SHIP TO
Elsotec AB / FMCC
Sydatlanten 2 B
418 34 GÖTEBORG
SWEDEN